• Slide 1

  SLIM, PRIVACY, VEILIGHEID

  LEER MEER
 • Slide 2

  HOOGWAARDIGE KWALITEIT

  SLIMME FILM EN GLAS

  NAAR FABRIEK OF EINDGEBRUIKERS

  ONTMOET ONS TEAM

Waarom voor ons kiezen?

Industriële leider

Als leider in de markt hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen en leveren van slim glas voor residentiële en commerciële ruimtes. Onze eersteklas kwaliteit en uitstekende prestaties hebben een reputatie opgebouwd onder ontwerpers en eigenaren op het gebied van intelligent glas.

Geïntegreerde oplossingen

We bieden oplossingen op maat aan fabrieken en eindgebruikers. Naast de standaard slimme folie en glas, zijn we bereid om onze klanten te helpen bij het ontwerpen van de ruimte en het aanleren van installatie en onderhoud.

Klantgerichte service

Het slimme glas is volledig aanpasbaar en is zelfs geschikt voor geen standaard raamvormen, met beloofde afwerking en technische knowhow om aan uw eisen te voldoen.

Wat we doen


We richten ons op slimme film en slim glas

Slimme film voor lamineren

Slimme film voor lamineren

We leveren intelligente folie op grote rollen en aangepast formaat met busbars aan de glasverwerkende fabrieken die op zoek zijn naar de productie van uw eigen schakelbare slimme glas.

Gelaagd Smart Glass

Gelaagd Smart Glass

Verschillende diktes en aangepaste afmetingen hoogwaardig intelligent glas is beschikbaar voor hittebestendig glas, ijzerarm glas of grijs glas.

Zelfklevende Smart Film

Zelfklevende Smart Film

Zelfklevende slimme film kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op bestaand glas. Intelligente film is een ideale oplossing voor zowel commerciële als residentiële toepassingen met een beperkt budget.

Voeding & Accessoires

Voeding & Accessoires

Transformer kan worden geïntegreerd met verschillende bedieningselementen zoals u wilt: afstandsbediening, wandschakelaarbediening, dimmerbediening, wifi-app-bediening, enz.

Wat PDLC kan doen?

Privacy

Intelligent glas biedt in verschillende toepassingen een direct snel van transparant naar ondoorzichtig voor privacy in kantoren, restaurants, ziekenhuizen, hotels en banken. Het dimbare glas is vooral populair voor vergaderruimten met glazen wanden of scheidingswanden in werkruimten of particuliere woningen op basis van open plattegronden, of in hotelkamers waar de ruimte beperkt is terwijl privacy en elegantie is vereist.

Veiligheid en beveiliging

De structuur van PDLC-privacyglas is als gelaagd veiligheidsglas. De film bestaat uit een PDLC-formulering die tussen twee glasplaten is verzegeld door tussenlagen (PVB of EVA). Het intelligente glas voorkomt dat gebroken glas wordt verstrooid na een zware impact, waardoor het raam intact blijft. Het privacyglas voldoet aan de veiligheidsglasnormen en kan worden gebruikt in beveiligings- en orkaanbestendige raamtoepassingen.

Daglichtregeling

Schakelbare privacyfilm is een actieve glastechnologie die de toestand met elektriciteit schakelt voor dynamische lichtregeling. De dimfilm laat licht door voor ondoorzichtigheid of transparantie door aan/uit te zetten. Door een raam in de doorschijnende staat te schakelen tijdens piekzonlicht, helpt intelligent glas de kamertemperatuur in het interieur te regelen en de belasting van airconditioningsystemen te verminderen, het verlagen van de energiekosten.

Multifunctioneel

Slim glas is dynamisch, waardoor een traditioneel statisch materiaal multifunctioneel en levendig kan worden. Intelligent glas kan worden geïntegreerd in ramen, scheidingswanden en andere transparante oppervlakken, waaronder architectuur, auto's, etalages en elektronica. Privacy film/glas kan een ruimte transformeren van open en gedeeld, naar privé en intiem. PDLC schakelbare film/glas doet ook dienst als projectiescherm of whiteboard.

Waar Smart Film & Glass te gebruiken?

FAQ

Is slim glas/folie verkrijgbaar in onregelmatige vormen?

Ja, smart glass/film is verkrijgbaar in alle onregelmatige vormen zoals je wilt, inclusief gebogen glas.

MEER veelgestelde vragen >>>

Kan smart glass/film op afstand worden geactiveerd?

Ja, smart glass/film kan op afstand worden geactiveerd. Transformator kan naar wens worden geïntegreerd met verschillende bedieningselementen: afstandsbediening, wandschakelaarbediening, dimmerbediening, wifi-app-bediening, enz.

MEER veelgestelde vragen >>>

Kan slim glas/film in de badkamer worden gebruikt?

Ja, slim glas en film kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes, zolang de randen worden afgedicht met een niet-zure siliconengel. Voor badkamers raden we het gebruik van ons slimme glasproduct aan, omdat de schakelbare PDLC-laag door het glas wordt beschermd tegen water. Alle elektrische componenten moeten worden afgedicht en beschermd tegen contact met vocht.

MEER veelgestelde vragen >>>

Wat is de krachtbron van slim glas/film?

Smart glass/film wordt bediend met 48-65VAC voeding. Transformator zal nodig zijn voor 110-230V stroombron.

MEER veelgestelde vragen >>>

Kan slim glas/folie worden gebruikt in natte ruimtes?

Ja, slim glas/folie kan worden gebruikt in natte ruimtes zoals badkamers. De randen van slim glas/film zijn verzegeld met een niet-zure siliconengel die elk contact met water voorkomt.

MEER veelgestelde vragen >>>

0+

Landen

0+

Partners

0+

Succesvolle projecten

0+

Toegepast gebied: