Wat is de krachtbron van slim glas/film?

Smart glass/film wordt bediend met 48-65VAC voeding. Transformator zal nodig zijn voor 110-230V stroombron.

?

Zijn PDLC's alleen beschikbaar als kunstmatige materialen?

Helemaal niet; veelvoorkomende voorbeelden van natuurlijke voorkomen van vloeibare kristallen zijn eiwitten, zepen, wasmiddelen en zelfs sommige soorten klei.

>>>

?

Hoe maak je de busbars voor slimme film?

Hoe maak je de busbars voor slimme film?
Gereedschap: Stofvrije doek, Vierkante weerstandsmeter, Meetlint, Alcohol, Soldeer, Schaar, Filmsplitser, Koperfolie, Tape, Borstel, Zilverpasta, Markeerstift, Zuigmond, Elektrische soldeerbout, Heteluchtpistool, Pinnen, Tangen
Stap 1: filmvoorbereiding. Leg de slimme film op de glazen tafel.
Stap 2: Markeer de positie van de rail. Meet en markeer de positie van de rail volgens de tekeningen aan de kant van de rail die moet worden geïnstalleerd. De afstand tussen de twee rails is 5-10 cm en elke rail moet zo lang mogelijk zijn.
Stap 3: Snijd de bovenste laag PET af. Lijn de rand van de slimme film uit met het glas, begin aan het ene uiteinde met de filmsplitser en snijd de bovenste laag PET naar de gemarkeerde positie.
Stap 4: Veeg vloeibaar kristal af. Gebruik een stofvrije doek gedrenkt in alcohol om de vloeibare kristallen af te vegen die zichtbaar zijn nadat u het PET hebt afgesneden.
Opmerking: veeg voorzichtig af, niet alleen om alle vloeibare kristallen te verwijderen, maar ook om de geleidende ITO niet te beschadigen.
Stap 5: Controleer de ITO-weerstand. Gebruik de vierkante weerstandsmeter om ten minste 3 verschillende punten te selecteren om de ITO te meten na het afvegen, en de waarde moet lager zijn dan 250 ohm, anders kan de ITO beschadigd raken en werkt de slimme film mogelijk niet goed.
Stap 6: plakband aanbrengen. Plak de tape op een afstand van 5-6 mm van de rand van de film om het vloeibare kristal tussen de onderste laag ITO en de bovenste laag PET te bedekken, om te voorkomen dat de zilverpasta deze opening aanbrengt en kortsluiting veroorzaakt .
Stap 7: Breng zilverpasta gelijkmatig aan op de gereinigde ITO.
Stap 8: Droog de zilverpasta met het warmtepistool. De verwarmingstemperatuur is ongeveer 70-100 ℃.
Stap 9: Scheur de tape af die na het verwarmen is geplakt.
Stap 10: Breng de koperfolie voorzichtig aan op de gedroogde zilverpasta.
Stap 11: Knip het overtollige deel van de koperfolie af. Om te voorkomen dat de randen omhoog komen, worden de scherpe hoeken van zowel de koperfolie als de slimme film afgesneden.
Stap 12: Draai de slimme film om en maak een andere busbar volgens de vorige stappen.
Stap 13: Pinnen: gebruik een tang om de pin in de verbindende koperfolie en slimme film te duwen om ervoor te zorgen dat de koperfolie bij slimme film blijft. Minstens 2 pinnen voor elke busbar.
Stap 14: soldeer de snoeren: gebruik een soldeerbout om snoeren van de juiste lengte op de pin te solderen.
Stap 15: Power-on-test: 1. Continue power-on, power-off-cyclus 10 keer; 2. Continu inschakelen gedurende 20 minuten. Controleer na de test of er een defect is, zoals oververhitting en zwarte vlekken.
Stap 16: Rol de slimme film op voor transport of opslag.
Als u meer informatie wilt, kunt u terecht op globalsmartglass.com.
https://globalsmartglass.com:Schakel het slimme glas over,schakel over naar een nieuwe wereld.

>>>

?

In welke sectoren wordt PDLC-glas gebruikt?

Transport
Architectonisch (residentieel en commercieel)
Interieurontwerp
Reclame voor de detailhandel
Gezondheidszorg (dwz ziekenhuizen en klinieken, aangezien het slimme PDLC-glas onhygiënische gordijnen en jaloezieën kan vervangen die vaak microben en ziektekiemen bevatten, en dit verbetert ook de luchtkwaliteit)
Bankieren, dankzij de privacy die wordt geboden aan geldautomaten en als interne scheidingswanden
Gastvrijheid, met name badkamers, omdat meer natuurlijk licht binnen kan dringen in ruimtes zonder ramen naar de buitenwereld.

>>>

?

Wat is slim glas/film?

Smart glass/film is een schakelbaar lichtregelglas dat een transparant glas onmiddellijk ondoorzichtig maakt en vice versa.

>>>

?

Wat is de krachtbron van slim glas/film?

Smart glass/film wordt bediend met 48-65VAC voeding. Transformator zal nodig zijn voor 110-230V stroombron.

>>>

?

Kan smart glass/film op afstand worden geactiveerd?

Ja, smart glass/film kan op afstand worden geactiveerd. Transformator kan naar wens worden geïntegreerd met verschillende bedieningselementen: afstandsbediening, wandschakelaarbediening, dimmerbediening, wifi-app-bediening, enz.

>>>

Stuur ons uw bericht


Please leave your message here, we or our local dealer will contact you soon!Uw contactpersoon

Verkoopafdeling: