Wat is een vloeibaar kristal?

Een vloeibaar kristal is een hybride tussen (i) een vloeistof die stroomt als een vloeistof en (ii) een kristal dat normaal gesproken als een vaste stof wordt aangetroffen en symmetrie op korte of lange afstand vertoont.

?

Hoe lang verandert slim glas/folie van ondoorzichtig naar transparant?

Slimme glas-/foliewissel in 1/100 seconde van ondoorzichtig naar transparant en 1/10 seconde van transparant naar ondoorzichtig.

>>>

?

In welke sectoren wordt PDLC-glas gebruikt?

Transport
Architectonisch (residentieel en commercieel)
Interieurontwerp
Reclame voor de detailhandel
Gezondheidszorg (dwz ziekenhuizen en klinieken, aangezien het slimme PDLC-glas onhygiënische gordijnen en jaloezieën kan vervangen die vaak microben en ziektekiemen bevatten, en dit verbetert ook de luchtkwaliteit)
Bankieren, dankzij de privacy die wordt geboden aan geldautomaten en als interne scheidingswanden
Gastvrijheid, met name badkamers, omdat meer natuurlijk licht binnen kan dringen in ruimtes zonder ramen naar de buitenwereld.

>>>

?

Hoeveel licht laat PDLC-glas door?

Wanneer niet aangesloten op een spanning, kan de transmissie doorgaans zo laag zijn als 2%. Bij aansluiting op een spanning kan deze oplopen tot 80%, maar deze maximale waarde verschilt van fabrikant tot fabrikant.

>>>

?

Waarom wordt PDLC als slim beschouwd?

De slimheid van PDLC's is het resultaat van het vermogen om de transparantie te veranderen (technisch de transmissie genoemd) wanneer er een elektrische stimulus op wordt toegepast. Dit is normaal gesproken door middel van een wisselspanning, die een elektrisch wisselend veld over het PDLC-materiaal uitoefent. Toch is de PDLC slechts zo slim als het besturingssysteem dat de verandering stimuleert, dat kan worden aangedreven door een drukknopschakelaar , een lichtsensor of een gebouwautomatiseringssysteem.

>>>

?

Wat is de krachtbron van slim glas/film?

Smart glass/film wordt bediend met 48-65VAC voeding. Transformator zal nodig zijn voor 110-230V stroombron.

>>>

?

Wat is de maximale grootte van slim glas?

De maximale grootte van slim glas: 2000 mm * 6000 mm (6.5ft * 19.5ft).

>>>

Stuur ons uw bericht


Please leave your message here, we or our local dealer will contact you soon!Uw contactpersoon

Verkoopafdeling: